Joidenkin ihmisten kanssa natsaa välittömästi. Arvot ovat yhteiset, pidetään samoista asioista ja viihdytään yhdessä loistavasti.

Urheilijat

Team Gainomax muodostuu urheilijoista, jotka ovat meille juuri sellaista porukkaa – hauskoja ja asiallisia tyyppejä, jotka yltävät omalla sarallaan huippusuorituksiin. Tuotteemmekin maistuvat heille hyvin.

Erik Back

Erik Back.jpg

Olen Erik Back, 27-vuotias 400 metrin juoksija ja hallitseva 400m:n Suomen Mestari. Olen kuulunut Team Gainomaxiin jo syksystä 2020 lähtien. Mennyt 2021 kausi olikin tähän mennessä paras kausi, sillä Suomen Mestaruuden lisäksi paransin 400m:n ennätystäni huikeat 0.5 sekuntia! Yhteensattuma? Ehkäpä, mutta mielestäni Gainomaxin palautusjuomista ja -patukoista on ollut paljon hyötyä harjoitus- ja kilpailukaudella.

Lempi Gainomax-tuotteeni ovat vähäsokeriset Strawberry Vanilla ja Blueberry Delight palautusjuomat sekä Gainomax Suklaa-minttu Kreatiini -patukka. 

Tulevan kauden tavoitteeksi olen asettanut kesän Euroopan Mestaruuskilpailut sekä 47 sekunnin alituksen 400m:llä. Tavoitteiden saavuttaminen vaatii entistä kovempaa harjoittelua sekä palautuksen ja levon optimointia. Palautumisen edesauttamiseen hyödynnän Gainomaxin palautustuotteita.

Riku Illukka

Olen Riku Illukka, 22-vuotias pikajuoksija, jonka päämatkat ovat 100 metriä ja 200 metriä. Pyrin menemään kohti kansainvälistä kärkeä yhdessä maailman eniten kilpaillussa lajissa.

Vuosittainen kehitys on ollut hyvää, ja innolla odotan tulevia vuosia. Tulokset ovat olleet jo suomalaisittain kovia. Osoituksena on esimerkiksi 22-vuotiaiden Suomen ennätys 100 metrin juoksussa viime kesältä.

Tulevan kauden päätavoite on EM-kisat Saksassa sekä lähivuosien tavoite on rikkoa 100m ja 200m Suomen ennätykset, jotka eivät ole enää kaukana. Unelmana olisi yltää Olympiaurheilijaksi, mikä on suomalaiselle pikajuoksijalle toistaiseksi ollut harvinaista herkkua.

Lempi Gainomax-tuotteeni on Chocolate Recovery Drink.Se käynnistää palautumisprosessin heti ja saa hymyn huulille kovankin treenin jälkeen.

Joonas Rinne

Joonas Rinne.jpg

Olen Joonas Rinne, 800m ja 1500m juoksija Jyväskylästä ja edustan kasvattiseuraani Saarijärven Pullistusta. Olen voittanut Kalevan Kisoissa Suomenmestaruuden 1500m matkalla nyt viitenä vuotena peräkkäin ja myös 800m Suomenmestaruus on säilynyt omassa osoitteessa viimeiset kaksi vuotta. 

800m ennätykseni 1.45,96 on kovin suomalaistulos 20 vuoteen ja 1500m ennätys 3.38,56 teki minusta historian ainoan keskisuomalaisen, joka on pystynyt alittamaan 3.40 rajan. Ensi kesän tavoitteet on asetettu tähtäämään arvokisoihin ja varsinkin Em-kisat ovat tärkeänä tavoitteena.

Kova harjoittelu vaatii laadukasta palautumista. Palautumisen optimoinnissa Gainomaxin tuotteet ovat minulle apuna ja yleisin käyttötapa on pakata treeniin lähtiessä reppuun mukaan Recovery -juoma tai patukka. Niillä saa palautumisen käyntiin heti treenin jälkeen. Kestävyysurheilija tarvitsee paljon hiilihydraatteja ja siksi Gainomaxin palautustuotteet toimivat niin hyvin, koska niissä on proteiinin lisäksi myös hiilihydraattia. Suosikkejani ovat Rasberry Recovery Drink ja Suklaa-Minttu Kreatiini -patukka.

Carola Niemelä

Carola Niemelä 2.jpg

Hei! Olen Carola Niemelä ja ammatikseni olen lumilautailija. Liityn uutena tulokkaana Team Gainomaksiin ensi kaudeksi.  

Talveni asun Rukalla ja kesäisin vietän aikaa Rovaniemellä ja Vuokatissa. Ikää minulla on 22 vuotta. Aloitin lumilautailun vuonna 2014 eli noin 8 vuotta sitten. Parasta lumilautailussa on yhteisö, tekemisen meininki ja upeat paikat missä olen saanut vierailla urani aikana. 

Kierrän maailman cup kiertuetta Suomen lumilauta maajoukkueen kanssa. Päälajeinani on Big air sekä slopestyle. Paras sijoitukseni on maailman cup kuudes sija Big Airissa. Viime kausi meni polvea kuntouttaessa ja laskiessa. Nyt uusi kausi on alkanut mukavasti ja vielä on monia kisoja edessä. Lempi temppuni on Frontside 720 astetta tail cräbillä. Vapaa-ajallani myös lumilautailen lisää koska se on intohimoni.

Tavoitteenani olisi saada kokonainen ja ehjä kausi. Haluan päästä kisaamaan paljon ja oppia uusia temppuja. Suosikkituotteeni on Chocolate Recovery juoma.

Haluatko liittyä Gainomaxin tiimiin?

Sponsoroimme ensisijaisesti yksilöitä ja Team Gainomaxin jäseniltä odotamme seuraavia ominaisuuksia:

  • Olet esikuva omassa lajissasi. Olet ajan hermolla ja alasi kehityksen kärjessä.
  • Haluat kertoa treenaamisestasi sosiaalisessa mediassa ja innostaa muita.
  • Pidät Gainomaxin tuotteista ja pystyt luomaan pöhinää tuotemerkkimme ympärille omia kanaviasi hyödyntäen.

Jos uskot olevasi oikeanlainen henkilö Team Gainomaxiin, lähetäthän meille sähköpostia klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Perustele sähköpostissa, miksi Gainomaxin tulisi valita juuri sinut lähettilääksi.

Ota yhteyttä

Suunnitteletko tapahtumaa?

Tarjoamme mielellämme sponsorituotteita kiinnostaviin treenitapahtumiin. Kohderyhmämme ovat 15–35-vuotiaat, jotka treenaavat useita kertoja viikossa. Jos suunnittelet suurehkoa tapahtumaa ja pitäisit meitä hyvänä kumppanina siihen, ota yhteyttä meihin napsauttamalla alla olevaa linkkiä. Kerro lyhyesti tapahtumasta ja siitä, miksi meidän pitäisi sponsoroida sitä.

Ota yhteyttä

ยจ