Joidenkin ihmisten kanssa natsaa välittömästi. Arvot ovat yhteiset, pidetään samoista asioista ja viihdytään yhdessä loistavasti.

Urheilijat

Team Gainomax muodostuu urheilijoista, jotka ovat meille juuri sellaista porukkaa – hauskoja ja asiallisia tyyppejä, jotka yltävät omalla sarallaan huippusuorituksiin. Tuotteemmekin maistuvat heille hyvin.

Erik.jpg

Jussi.jpg

Erik Back on Helsinkiläinen pikajuoksija joka juoksee päämatkanaan 400m:ä. Erik on urallaan voittanut lähes kaiken mitä Suomessa voi voittaa, viimeisempänä saavutuksena Suomen mestaruus 400m:llä, hallikaudella 2020.

Erikin palkintokaapista puuttuu kuitenkin vielä se kaikkein makein voitto, eli Kalevan Kisojen mestaruus 400m:llä. Kalevan kisojen mestaruus on ollut lähellä jo muutamana vuonna, mutta heikko palautuminen kovan alkueräjuoksun jälkeen on verottanut ankarasti finaalipäivänä.

Gainomax-palautustuotteiden avulla Erikin päätavoite kaudelle 2020-2021 lienee selvä.

Jussi Olkinuora on Venäjän KHL-liigassa pelaava jääkiekkomaalivahti, joka voitti MM-kultaa Leijona-paidassa 2019.

Hän on myös voittanut CHL-mestaruuden vuonna 2017, sekä SM-pronssia 2016.

Vuonna 2018 hän oli yksi kolmesta finalistista Suomen Liigan parhaan maalivahdin palkintoäänestyksessä.

Hänen menestyksensä perustuu kehon ympärivuorokautiseen huolenpitoon. Gainomaxin tuotteet takaavat maksimaalisen palautumisen sekä täydentävät hänen kokonaisvaltaisen ruokavalion, mausta tinkimättä!

Suosikki Gainomax-tuote on ehdottomasti Blueberry Delight -juoma!

Joonas Rinne on keskimatkojen juoksija Keski-Suomesta. Vuonna 2020 hän voitti tuplamestaruuden Kalevan Kisoista päämatkoillaan 800 metrillä ja 1500 metrillä, jolla mestaruus oli jo 4. peräkkäinen sm-kulta. 

Rinteen ennätys on 1500 metrillä 3.40,38 ja 800 metrillä 1.47,87, joka on kovin suomalaistulos sitten vuoden 2011. Joonakselta löytyy myös arvokisamitali vuoden 2019 Universiadeista (opiskelijoiden olympialaisista) 1500 metriltä. 

Tulevalla kaudella Joonas haluaa jatkaa voittoputkeaan Kalevan Kisoissa ja tavoitteena on myös vuoden 2022 Em-kisat ja siellä vähintään välieräpaikka. 

Gainomax palautustuotteet ovat olleet Joonaksen suosikkeja jo nuoresta asti ja ne ovatkin huippu-urheilijan elämässä mukana niin leireillä, kisoissa kuin kotonakin. Joonaksen suosikkituote on Raspberry Recovery Drink. 

 

Haluatko liittyä Gainomaxin tiimiin?

Sponsoroimme ensisijaisesti yksilöitä, ja juuri nyt keskitymme kehittämään tämänhetkistä tiimiämme. Helmikuusta 2017 alkaen uudet hakemukset ovat tervetulleita. Team Gainomaxin jäseniltä odotamme seuraavia ominaisuuksia:

Olet esikuva omassa lajissasi. Olet ajan hermolla ja alasi kehityksen kärjessä.

Haluat kertoa treenaamisestasi sosiaalisessa mediassa ja innostaa muita.

Pidät Gainomaxin tuotteista ja pystyt luomaan pöhinää tuotemerkkimme ympärille omia kanaviasi hyödyntäen.

Jos uskot olevasi oikeanlainen henkilö Team Gainomaxiin, lähetäthän meille sähköpostia klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Perustele sähköpostissa, miksi Gainomaxin tulisi valita juuri sinut lähettilääksi.

Ota yhteyttä

Suunnitteletko tapahtumaa?

Tarjoamme mielellämme sponsorituotteita kiinnostaviin treenitapahtumiin. Kohderyhmämme ovat 15–35-vuotiaat, jotka treenaavat useita kertoja viikossa. Jos suunnittelet suurehkoa tapahtumaa ja pitäisit meitä hyvänä kumppanina siihen, ota yhteyttä meihin napsauttamalla alla olevaa linkkiä. Kerro lyhyesti tapahtumasta ja siitä, miksi meidän pitäisi sponsoroida sitä.

Ota yhteyttä