MIKÄ ON GAINOMAX?

Gainomax on Ruotsin tunnetuin urheilu- ja liikuntavälipalojen tuotemerkki ja on markkinajohtaja palautusjuomissa. Gainomaxia ovat arvostaneet sekä urheilijat että huippu-urheilijat vuodesta 1990 lähtien.

Gainomaxilta löydät palmuöljyttömiä välipaloja ennen treeniä ja treenin jälkeen nautittavaksi. Tuotteet on suunnattu niille, jotka haluavat aktiivisen elämäntavan, jossa liikunnan vaikutuksella on merkitystä. Kaikki maitopohjaiset juomat valmistetaan pohjoisten maatilojen maidosta ja pakataan pahvipakkauksiin, joiden hiilijalanjälki on pieni, sillä mielestämme sillä on merkitystä. Tuotteet on kehitetty ravitsemusasiantuntijoiden kanssa. Gainomax on ruotsalainen tuotemerkki.

MITÄ ME AJATTELEMME

Pidämme treenaamisesta. Todella paljon. Haluamme asettaa tavoitteita ja saavuttaa ne. Haluamme löytää oikean tasapainon ruokavalion ja levon välillä, maksimoidaksemme työmme tulokset. Haluamme jotain extraa treenaukseen. Ja haluamme pitää hauskaa.

Emme usko, että sinun on otettava kaikkea niin vakavasti ollaksesi paras versio itsestäsi. Uskomme pikemminkin, että parhaana olemisen pointti on, että voit tehdä tasan mitä itse haluat.

VASTUULLISUUS

Brändinä ja yrityksenä meillä on vastuu ympäröivästä maailmasta ja ympäristövaikutuksista, joita tuotanto- ja jakeluyhtiönä edustamme. Siksi kestävän kehityksen työ on asialistallamme korkealla.

Meillä on selkeä politiikka, joka muodostaa perustan jatkuvalle ympäristötyöllemme. Lue lisää vastuullisuustyöstämme täältä.

Friggs on osa Midsona Groupia, joka on liittynyt Science Based Target -aloitteeseen, joka on WWF:n, CDP:n, UN Global Compactin ja World Resources Instituten yhteistyö. Midsona on siten sitoutunut asettamaan tieteeseen perustuvan tavoitteen vähentää kasvihuonekaasupäästöjään ollakseen YK:n ilmastotavoitteiden mukainen Pariisin sopimuksessa. Täältä voit lukea siitä lisää.

ยจ